Aybastı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Teknolojik gelişmeleri takip edip uygulayan sevgi ve hoşgörü iklimine sahip bir kurum olarak vatansever, çalışkan, üretken, hür iradeli ve düşüncelerini ifade yetisine sahip bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Kendisini, ailesini, milletini ve vatanını seven ve daima yüceltmeye çalışan, sorumluluklarının farkında olan, çağın gerekliliklerinin yerine getirebilecek bilgi ve beceri düzeyine sahip, Atatürk İlke ve İnkılâpları´na bağlı, ahlaklı, çalışkan, demokratik bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Servis Bilgisi: Servis yok
Okulun Sınav Başarı Durumu:
Sportif Etkinlikler: Okullar arası voleybol ve futbol turnuvaları
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Okulumuzda 261 öğrenci bulunmaktadır.

Telefon - 0(452) 714 10 23

Belgegeçer - (452) 714 2028

WEB - https://aybastimtal.meb.k12.tr

Adres - ESENLİ MAH. İLHAN CAD. NO 21/1 AYBASTI / ORDU

Yerleşim Yeri - Aybastı Merkez

Adres - ESENLİ MAH. İLHAN CAD. NO 21/1 AYBASTI / ORDU

Ulaşım İlçemize Fatsa İlçe´sinden minibüs; Ordu ve Samsun illerinden kısa otobüs; İstanbul ve Ankara´dan büyük otobüslerle her gün ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Ordu il merkezine 92 km (1 saat 30 dakika) uzaklıkta, Fatsa ilçe merkezine ise 50 km (1 saat) uzaklıktadır. Okul Aybastı merkezdedir.